У Львові відбудеться жіночий фестиваль Аніма

19-20 листопада у готелі «Жорж» (пл. А.Міцкевича, 1) відбудеться інтелектуальний та пізнавальний проект для Жінки – фестиваль Аніма.

«Всеукраїнський жіночий фестиваль Аніма у Львові – успішний проект для сучасних жінок, які хочуть розвиватись і вдосконалюватись. Це унікальна можливість познайомитися з цікавими людьми, набути нові знання і надихнутись свіжими ідеями, зробити новий крок на шляху самопізнання і саморозвитку.

Вже восьме кращі, яскраві, цікаві та популярні спікери, досвідчені тренери, а також відомі особистості зберуться на одному майданчику для зустрічі з жінками, щоб поділитися успішним досвідом, унікальними знаннями та власною мудрістю», - розповідають організатори.

Впродовж двох днів у п’яти паралельно діючих залах відбудеться близько 35 майстер-класів, дискусій, зустрічей та презентацій на теми взаємостосунків, свіжих ідей у моді, красі та здоров’ї, розвитку та кар’єри, культурі, мистецтві, а також трансформаційно-розвивальні ігри.

Сектори VIІI Жіночого фестивалю «Аніма» у Львові: Взаємостосунки, Успіх та кар’єра, Краса та здоров’я, Життєвий стиль, Розвиваючі ігри, Про найінтимніше.

У два дні фестивалю в час ранкової реєстрації учасників з 10:00 до 11:00 – триватиме акція «ПРИЙДИ ВЧАСНО - БУДЕ СОЛОДКО». Пригощання від солодкого партнера «LEOPOLIS. Шоколад та Марципани».

Із залу в зал відвідувачів фестивалю супроводжуватиме:

– виставка-ярмарок із високоякісною продукцією, виробами ручної роботи, косметичними засобами, тематичною літературою та інше, що може бути цікаве Жінці;

– розважально-ігрова дитяча кімната від дитячого парку св’яткування днів народження «Дитяча Планета»;

– психологічна  порадня  від центру психології, психотерапії та особистісного розвитку «Живана»;

– спеціальна  релакс-зона  від «Студії Масажного Мистецтва Наталії Безвуляк»;

– цінні поради у сфері жіночого здоров’я від провідних спеціалістів Медичного центру «Інтерсоно Медікавер груп».

Завершиться фестиваль 20 листопада 21:00 вечіркою у «Rafinad People Club»  (у програмі пригощання, розігрування подарунків та виступи солістів Caramel Pole Dance Studio).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: