У Львові відбувся перший випуск «Школи лідерства для учасників бойових дій» (фото)

15045548_1695594257422516_1490093569_n

14 листопада у «Львівському Центрі надання послуг учасникам бойових дій» учасники АТО, які пройшли навчання за програмою «Школа лідерства для учасників бойових дій» зібралися на урочисту зістріч аби узагальнити результати навчання та отримали сертифікати про завершення навчання.

Як це було, бачив кореспондент ІА Дивись.info

За соціологічними опитуваннями саме серед львів'ян виявився найбільший запит на проведення навчального курсу. Тренер одного з модулів програми психолог та бізнес-тренер Олена Нагірна, розповідає: «Однозначно, що людина, яка була в АТО є лідером апріорі й має до цього схильність. Саме тому, програма Школи потрапляє у цю вузькоспеціалізовану аудиторію. Вона має дати певний поштовх для подальшого розвитку у майбутньому, а також сприяти нетворкінгу між її учасниками».

Заступниця директора Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, у свою чергу зазначила, що працевлаштування учасників АТО сьогодні одна з головних проблем. «Хтось втратив роботу, поки був на війні, хтось повернувся і вже не хоче чи не може працювати на попередньому місці», – каже пані Возняк, – «Війна дала новий досвід, у багатьох змінила погляди на життя. Хлопці хочуть розвиватись і працювати у власній справі. Школа лідерства дасть ті необхідні знання, які вони зможуть застосувати на практиці. Крім того, відкриваючи власну справу вони створюють робочі місця і для своїх побратимів».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: