Луценко розповів, що виявили під час обшуку у Львівській меріій

lmr2

Вартість землі, яку продали за 52 мільйони, мала б бути понад 97 мільйонів гривень, Про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор України Юрій Луценко.

Вартість землі, яку чиновники ЛМР продали за ціною 52 мільйони, мала б бути понад 97 мільйонів гривень, про це на своїй сторінці у Facebook написав генпрокурор України Юрій Луценко.

В повідомленні йдеться, що з вилучених документів видно, що у вересні 2015 року Львівською міською радою одному з суб'єктів господарювання було надано в оренду земельну ділянку площею 23 га, нормативно-грошова оцінка якої склала 140 млн. гривень.

Вже через 3 місяці (у грудні того ж року) землю за особистим підписом голови міськради продали за ціною 52 млн. грн., що на 88 млн. грн. менше її оцінки.
Слідчі дії тривають.

Також Луценко зреагував на обурення міського голови Андрія Садового.

Читайте такожГолландці мали купу причин прийняти негативне рішення, – Садовий відреагував на обшуки у мерії

«Щоб залучити інвестора і ЗАКОННО заохотити його меншою ціною на землю, треба було винести на розгляд міськради пропозицію знизити ціну. Бо саме міськрада, а не Садовий може змінити своє ж рішення від 25 грудня 2014 р про базову середню ціну метра квадратного землі у місті величиною 423 грн. Відштовхуючись від неї, з урахуванням площі відчуженої землі (23 га), її вартість мала б бути понад 97 млн. грн», - написав Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: