Синоптики попереджають про туман, водіїв просять бути обережними

Завтра, 17 листопада, у Львові та області туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця. Також сьогодні вдень зі збереженням вночі завтра часом мокрий сніг та дощ. Мешканців просять бути дуже обережними на вулиці. Водіїв автотранспорту – бути максимально уважними на дорогах.

Завтра, 17 листопада, у  Львові та області туман, видимістю 200 – 500 м, на дорогах ожеледиця. Також сьогодні вдень зі збереженням вночі завтра часом мокрий сніг та дощ. Мешканців просять бути дуже обережними на вулиці. Водіїв автотранспорту – бути максимально уважними на дорогах.

Про це інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології, передає прес-центр ЛМР.

Зокрема,  вдень 16 листопада переважатиме хмарна погода. Часом мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. В другій половині дня місцями тумани, видимістю 200 – 500 м. Вітер південний, південно-західний, 7 – 12 м/с, поривчастий. Температура повітря становитиме 0 – 3º тепла.

17 листопада в першій половині ночі очікуються прояснення. Переважно без опадів. Вранці та вдень переважно хмарно. В другій половині ночі та впродовж дня часом дощ, місцями з мокрим снігом. Слабка ожеледь. Вночі місцями туман, видимістю 200 – 500 м. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5º морозу, в горах можливо до 8º морозу, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: