Ми можемо піти на радикальні дії: на кордоні водії вимагають зміни митних правил

Сьогодні у пунктах пропуску «Ягодин» та «Шегині» водії автомобілів на іноземних номерах вимагали спрощення процедури розмитнення та зміни митних правил.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонної служби.

До прикладу, близько 100 власників автомобілів з іноземною реєстрацією протягом 5 годин блокували міжнародну трасу за кілометр від пункту пропуску «Ягодин». Аби не створювати ажіотажу серед водіїв великогабаритного транспорту, кожні 10 хвилин пікетувальники пропускали по одній фурі.

Також у ПП «Шегині» протестувальники хотіли домогтися збільшення терміну транзиту на ввезення транспортних засобів іноземної реєстрації на територію України.

«Ми хочемо, щоб побачили, що ми об`єднана громада і можемо піти на радикальні дії. Ми хочемо, щоб нас почули народні депутати, митниця. Ми прагнемо донести до людей, що ця проблема всеукраїнська. Ми за скасування вимог Євро-5, щоб дядько з села міг здати свого «Жигуля» на металолом і купити в Польщі «Фольксваген». Ми також за зниження ціни на розмитнення вживаних авто, збільшення терміну транзиту на ввезення транспортних засобів іноземної реєстрації на територію України тобто за спрощення правил користування таким транспортом», - зазначає учасник акції.

15032795_914780728653167_2937497832149473152_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: