Євген Нищук вибачився за свої «генетичні гіпотези» про Донбас

Міністр культури Євген Нищук на засіданні Кабінету міністрів раптово вибачився за свої слова про «неправильної» генетиці жителів Донбасу.

Міністр культури Євген Нищук на засіданні Кабінету міністрів раптово вибачився за свої слова про «неправильну» генетику жителів Донбасу.

Про це інформує «Страна».

«Я говорив про те, що потрібно збільшити культуру діалогу та обміну в східних областях. Оскільки там тривалий час було перекручування і недофінансування культурних проектів. Культурний обмін почався тільки ось в недавні часи. І в цьому руслі я говорив, що формується культура тільки зараз. А всіх зачепило слово генетика. Якщо воно когось зачепило, я щиро перепрошую. Насправді я не хотів нікого образити або звинуватити в меншовартості», - заявив Нищук в кулуарах Кабміну журналістам.

Міністр культури також додав, що о 16.00 проведе брифінг, на якому надасть докладне роз'яснення: «Я абсолютно адекватний і толерантна людина. Чи не приписуйте мені якісь расистські погляди».

До слова, в соціальних мережах набирає обертів хештег # отставканіщука. Користувачі Facebook обурені заявою міністра і пишуть, що готові терпіти при владі «свІноді дурня – це просто дурня, – медіакритик про висловлювання Нищукаолот, але не ідіотів».

Читайте також: Іноді дурня – це просто дурня, – медіакритик про висловлювання Нищука

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: