Кабмін розширив перелік лікарських засобів, які закуповуватимуться через міжнародні організації

Кабінет міністрів України розширив перелік лікарських засобів, які закуповуватимуться через міжнародні організації. Таке рішення дозволить забезпечити ліками та медичними виробами пацієнтів дитячої онкології та онкогематології, хворих на гепатити В та С, туберкульоз та ВІЛ-інфікованих.

Кабінет міністрів України розширив перелік лікарських засобів, які закуповуватимуться через міжнародні організації. Таке рішення  дозволить забезпечити ліками та медичними виробами пацієнтів дитячої онкології та онкогематології, хворих на гепатити В та С, туберкульоз та ВІЛ-інфікованих.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров`я.

Зокрема, Кабмін вніс зміни до постанови «Про затвердження переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод (договорів) щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2016 році за бюджетною програмою 2301400 «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Читайте також: Фінансування на завершення ремонту львівського перинатального центру буде, – Супрун

Цей перелік доповнено такими напрямками державних закупівель, як дитяча онкологія, онкогематологія та замісна підтримуюча терапія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: