Саакашвілі проводить мітинг в Києві (відео)

13350-1_large

Сьогодні, 27 листопада, Міхеіл Саакашвілі, проводить мітинг «Остання зима цієї ради».

Сьогодні, 27 листопада, Міхеіл Саакашвілі, проводить мітинг «Остання зима цієї ради».

Стрім мітингу триває на сторінці політика у Фейсбук.

У центрі Києва, біля пам'ятника В'ячеславу Чорноволу, проходить мітинг прихильників «Руху нових сил». За словами ЗМІ, у мітингу бере участь кілька сотень людей.

Згідно з інформацією, яка з'явилась вчора від Давида Сакварелідзе, нова партія Саакашвілі може об'єднатись із «Самопоміччю» Андрія Садового.

На думку політолога Тараса Березовця, Садовий хоче підсилити свої шанси на президентство завдяки новій політсилі Саакашвілі. «Проект Саакашвілі забирає голоси у проекту Садового. Головне в тому, що Саакашвілі цікавить пост прем'єра (ні депутатом, ні президентом він ще довго не зможе бути), а Садового посада президента, - написав Тарас Березовець на своїй сторінці у Фейсбук. - Оскільки «Самопоміч» стала різко згасати, а сам Садовій вибув з трійки лідерів президентського рейтингу, залучаючи Саакашвілі, він не тільки нейтралізує його, а й сподівається їм посилитися. Тому всі ці обставини будуть штовхати Михайла Ніколозовича і Андрія Івановича в обійми один одного. Чи буде такий союз довговічним, враховуючи вибуховий характер Саакашвілі, велике питання. Але проблема виживання буде підштовхувати і багато інших партій до дивного симбіозу».

Читайте також:  Чи похитнувся трон? Третя каденція Садового, рік перший

Детальніше про те, які шанси має політик Саакашвілі в Україні ІА Дивись.info розповів львівський політолог Анатолій Романюк: «Потенційно нові ініціативи можуть мати шанс на успіх, тому що у суспільстві є досить високий запит на нові політичні сили. Але результат буде залежати від того, наскільки ця нова політична сила буде позиціонувати себе відносно суспільних інтересів  і проблем, які є, наскільки багато вона зробить помилок, і яких людей вона залучить».

Дивіться повний текст тут.

Детальніше про основні політичні події тижня читайте завтра у традиційному політичному огляді від Дивись.info.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: