Садовий знову відхрестився від сміттєсортувальної лінії у Рясному

15293247_1704577583190850_625347202_o

Міський голова Львова Андрій Садовий вчергове заявив, що ініціатива щодо встановлення сміттєсорувальної лінії є приватною ініціативою і міська рада до неї не має жодного стосунку, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Міський голова Львова Андрій Садовий вчергове заявив, що ініціатива щодо встановлення сміттєсорувальної лінії є приватною ініціативою і міська рада до неї не має жодного стосунку, передає кореспондент ІА Дивись.info.

Він також додав, що ні про який полігон твердих побутових відходів у межах Львова не може бути й мова, а встановлення сміттєсортувальної лінії можливо тільки за умови погодження громадськості. Садовий також заявив, що пропозиції щодо виділення 10 гектарів землі ЛКП Львівспецкомунтранс була помилкою.

Зараз міський голова та депутати слухають вимоги мешканців.

Додамо, що мешканці мікрорайонів Рясне, Білогорща та Левандівка прийшли під стіни мерії протестувати проти виділення земельної ділянки для ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Раніше в ЛКП «Львівспецкомунтранс» повідомили, що підприємство просить про закріплення земельної ділянки площею 0,97 га на вул. Шевченка, 327г для своїх виробничих потреб. Інформація про закріплення 30 га, яку поширюють в Інтернеті, не правдива.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові, в промисловій зоні Рясне-2 запрацює сортувальна лінія сміття.

Компанія «Захід ресурс плюс» завезла та встановила обладнання для сортування сміття та буде готова приймати 20% твердих побутових відходів зі Львова вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: