У Львові відбулася прем’єра вистави, яку глядачі сприймали наосліп

vystavanaoslip-7224a6aee094aa7b3a2ed71754365528

У неділю, 4 грудня, львів’яни та гості міста мали змогу відвідати незвичайний перформанс від аматорського театру «Звукоко» в Першій львівській Медіатеці.

Особливістю дійства було те, що усі глядачі мали зав’язані очі, відповідно дозволяли своїй уяві творити власне бачення подій, які переповідали актори.

Слухачам розповіли про історію кохання зовсім юних, проте мужніх та сильних  повстанців Ярослава Мельника та  Антоніни Король за художньо-документальним твором Тетяни Байди «Довго мовчали смереки». Усі учасники вистави є членами Організації української молоді «Спадщина», яка займається патріотичним вихованням юнаків та юначок, саме це і зумовило вибір такої тематики сценарію.

Самі ж організатори говорять, що таким неординарним способом намагалися закликати людей не бути байдужими до боротьби, яка зараз триває в країні, щоб не повторити трагічні сторінки історії,  які лягли в основу подій  вистави. Актори пообіцяли, що це буде не остання їхня робота, вони мають на меті удосконалюватися та збирати усе більші зали

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: