Львів'янам розповіли, чим насправді є «Перша львівська хвойдарня»

41e099532f

«Перша львівська хвойдарня» виявилась проектом агенції вирішення складних задач Golova Agency, а весь галас у соціальних мережах – черговий майстерний експеримент.

«Перша львівська хвойдарня» виявилась проектом агенції вирішення складних задач Golova Agency, а весь галас у соціальних мережах – черговий майстерний експеримент.

Про це йдеться на офіційній сторінці агенції Golova Agency у Facebook.

«За останній місяць ви неодноразово бачили репости, посилання та статті про Перша львівська хвойдарня. Настав час зізнатися – це наш проект. І зараз ми все про нього розкажемо. Що таке «Перша львівська хвойдарня»? Це діджітал-арт проект аґенції вирішення складних задач Golova Agency. «Перша львівська хвойдарня» - повністю віртуальний проект, який існує у Facebook, ЗМІ та у наших з вами головах. Цей проект показує глибоко гедонізоване сучасне суспільство, яке у гонитві за унікальністю усвідомлення себе в цифровому просторі готове йти до закладу, якого не існує і який сповідує сумнівні цінності», - повідомляють в агенції.

Ідея виникла завдяки жарту за столом. «Як би називався дім розпусти у Львові?» - «Перша львівська хвойдарня» - «А давайте реально зробимо і розкрутимо такий заклад?». Тож ми його зробили і розкрутили.

«Результати неочікувано високі. На подію «Відкриття» висловили бажання прийти понад 470 людей. Лише за тиждень на сторінку Хвойдарні підписалося понад 1000 користувачів. За час кампанії у ЗМІ з’явилось понад 100 публікацій про Хвойдарню (навіть у ватних ЗМІ запалало), а за місяць кампанії охоплення сторінки «Першої львівської хвойдарні» перевищило 192 000 користувачів. І, нарешті, наш проект було номіновано на нагороду X-Ray Marketing Awards у категорії «Саспенс року». Проект сколихнув ресторанні та маркетингові спільноти України. Сподіваємось, він надихне наших колег та рестораторів на більш яскраві, зухвалі та сміливі рекламні кампанії. А ми завжди готові їм допомогти з ідеями та реалізацією», - додають в агенції.

Нагадаємо, що раніше ІА Дивись.info намагалась з'ясувати про це заклад і дійшла висновку що сторінка “закладу” можливо є фейком, а весь галас у соціальних мережах – черговий майстерний експеримент.

З першого погляду здавалось, що у факті існування такого закладу немає нічого дивного. Черговий провокативний заклад на теренах Львова. Але журналістів ІА Дивись.info насторожили певні факти. Фото з відкриття вечірки у Мережі так і не з’явилися. Точну адресу закладу і досі ніхто з імовірних відвідувачів не «злив» в Інтернет. Згадки ж, які існують про «Хвойдарню», нині виглядають як дописи у Фейсбуці чи Інстаграмі з фотографією меню закладу.

Львів'яни спочатку пов'язували заклад з уже відомим холдингом «!Fest», якому належать «Мазох кафе», «Криївка» та інші концептуальні заклади. Утім, у прес-службі холдингу ІА Дивись.info не підтвердили інформацію про те, що «Перша львівська хвойдарня» пов’язана з «!Festом».

1_6-1

Журналісти агенції також намагалися зв’язатися телефоном, який вказаний на Фейсбук сторінці закладу. Хтось слухавку підняв, але мовчав. ІА Дивись.info також написала повідомлення у Фейсбуці на сторінку закладу. Воно поки що залишилося без відповіді. Ми також пройшлися площею Ринок у намаганнях знайти «Хвойдарню», але пошуки не дали результатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: