Міноборони подало в суд на Львівський бронетанковий завод

dscf6557-min
Фото: ІА Дивись.info

Військова прокуратура у суді вимагає повернути переплачені кошти за оборонне замовлення в сумі 6,5 мільйона гривень до держбюджету.

Про це повідомляє Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Військовою прокуратурою Центрального регіону України за результатами здійснення функцій органів прокуратури на об’єктах оборонно-промислового комплексу до Господарського суду міста Києва заявлено позов в інтересах Міністерства оборони України про стягнення з державного підприємства «Львівський бронетанковий завод» коштів попередньої оплати, що перевищує фактичні витрати за договором на виготовлення та поставку бронетехніки на суму 6,5 мільйона гривень.

Установлено, що у 2015 році Міноборони України уклала з  Львівським бронетанковим заводом державний контракт з оборонного замовлення на виготовлення та поставку бронетехніки.

Читайте також: Чому стоїть Львівський бронетанковий, коли в країні війна (фото)

На виконання умов договору, оборонне відомство здійснило оплату авансу на суму понад 30 мільйонів гривень.

Як потім з’ясувалося, сума сплаченого авансу перевищує витрати на виготовлення та поставку замовлення на суму 6,5 мільйона гривень. Втім, Львівський бронетанковий завод так і не повернув переплачену суму, у зв’язку з чим, військова прокуратура регіону заявила позов про повернення цієї суми до державного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: