«Львівспецкомунтранс» взяв в оренду брикетувальний прес

ЛКП «Львівспецкомунтранс» взяв в оренду брикетувальний прес (фірма MACPRESSE, Італія) та устаткування для обгортання брикетів (фірма CROSSWRAP, Фінляндія) на випадок надзвичайних ситуацій із вивезенням ТПВ зі Львова. «Таке устаткування необхідне на випадок несприятливих погодніх умов. Низька температура може ускладнити процес вивезення ТПВ на далекі відстані та їх вивантаження в замерзлому стані.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Відтак, сміття перед відправкою на полігони необхідно буде спресувати та обгорнути. Тобто ця лінія необхідна нам виключно для надзвичайної ситуації», - пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак.

Обладнання в оренду надала компанія «Грінера Україна» за символічну оплату в 10 грн/міс. терміном на три місяці. Компанія нещодавно перемогла на конкурсі для обслуговування вивезення ТПВ в Галицькому району Львова і встановила сучасні контейнери для збору ТПВ, вторсировини та скла.

«Ми розуміємо, що місто є зараз у складній ситуації і треба допомагати. Ми тут почали працювати і це наш обов’язок. Це норма. В США, де я працював в бізнесі останні 20 років, коли виникає подібна ситуація, всі включаються в її вирішення – влада, бізнес, звичайні громадяни. Неможливо собі уявити, аби хтось влаштовував якісь блокади чи перепони. Всі об’єднуються. Сміття продукує кожен мешканець Львова. Нема крайніх», - повідомив власник компанії «Грінера Україна» Богдан Михалусь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: