Пластуни передали президентові Вифлеємський вогонь миру

Пластуни передали президентові Петру Порошенку Вифлеємський вогонь миру

.

Про це інформує Уніан.

Вже другий рік поспіль українські скаути – пластуни передають главі держави вогонь зі Святої землі як знак миру та добробуту для усіх українців.
Президент зазначив, що пластовий рух — це не лише український рух, але й об’єднання закордонних українців та діаспори, яка зараз відіграє надзвичайну важливу роль у створенні дуже потужної світової солідарності.

Глава держави нагадав, що вчора Рада ЄС ухвалила важливе рішення про продовження санкцій проти РФ, країни-агресора. На його думку, це
«І це не було би можливим, якби не українська солідарність по всьому світу», — впевнений Порошенко.
Порошенко особливо відзначив роль пластунів, які першими стали на захист держави і роль пластунів-волонтерів у захисті країни від агресора.

Порошенко також відзначив роль «Пласту» у вихованні молодих патріотів і наголосив, що ці традиції мають бути розповсюдженні по всій Україні і скрізь, де живуть українці.
Крім того, глава держави відзначив значну роль пластунів в суспільному та політичному житті країни, згадавши таких пластунів як голову Transpаrеncy International в Україні Ярослав Юрчишин – «організації, яка допомагає змінювати Україну і бореться з корупцією», та виконуючого обов’язки міністра охорони здоров’я Уляну Супрун, яка рішуче реформує галузь охорони здоров’я.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: