В «Батьківщині» заявляють про факти порушення на виборах голів та рад ОТГ

Партія «Батьківщина» заявляє про численні факти порушення законодавства на виборах голів та рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які відбуваються сьогодні, 18 грудня, в 143 ОТГ.

Про це інформує Уніан.

«Зокрема, в Коропському районі Чернігівської області зафіксовано факти підкупу виборців. Тут кандидати від провладної політичної сили разом з грошима видавали виборцям інструкції, як правильно голосувати», - йдеться у повідомленні.
За даними прес-служби, ця ж сама політична сила в Носівському району Чернігівської області влаштувала «каруселі». Так, на виборчій дільниці в с. Володькова Дівиця кандидати від цієї політсили видавали виборцям по 3,5 тис. грн за «правильне» голосування.

«У с. Новолатівка Широкинського району Дніпропетровської області спостерігачі зафіксували факт підкупу виборців та викликали поліцейських. Але поліцейські, замість фіксації підкупу, почали створювати умови для знищення фактів злочину», - зазначили в «Батьківщині».
В партії також заявляють, що за даними незалежних спостерігачів, фальсифікації та порушення виборчого законодавства зафіксовано в Житомирській, Донецькій та інших областях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: