Новим головою правління «ПриватБанку» може стати екс-міністр фінансів Олександр Шлапак

Новим головою правління націоналізованого за рішенням уряду найбільшого в Україні банку «ПриватБанк» може стати екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав перший заступник голови правління «ПриватБанку» Олег Гороховський.

«У банку з`явиться новий голова правління, Олександр Шлапак, який сформує нову команду топ-менеджерів. Стара команда готова і надаватиме їм всіляку підтримку», - написав Гороховський.

Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні в неділю, 18 грудня, ухвалив рішення передати в 100% державну власність найбільший в Україні банк «ПриватБанк». Як повідомили у прес-службі уряду, рішення ухвалено на підставі результатів засідання Ради національної безпеки і оборони України за пропозицією Національного банку України.

У Кабміні також відзначили, що всі дії влади відбуваються в чіткій координації з міжнародними фінансовими організаціями за їх повної підтримки.
Перехідний період починається з 19 грудня. Держава забезпечить плавний перехід, стабільну роботу установи у звичайному для клієнтів режимі. В уряді виходять з того, що ухвалене рішення врятувало як власне «ПриватБанк», так і всю банківську систему.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: