Держдеп попереджає про теракти в Європі – МЗС просить українців бути пильними

За інформацією Державного Департаменту США, існує велика ймовірність, що терористичні групи ІДІЛ, Аль-Каїда та їхні прихильники продовжують планувати теракти в Європі.

За інформацією Державного Департаменту США, існує велика ймовірність, що терористичні групи ІДІЛ, Аль-Каїда та їхні прихильники продовжують планувати теракти в Європі. Про це повідомляє МЗС України на своїй сторінці у Фейсбук.

Минулого року екстремісти здійснили напади у Франції, Бельгії, Німеччині і Туреччині.

Влада європейських країн попереджає про можливі напади під час масових заходів, на туристичні об'єкти, ресторани, торгівельні центри, місця відправлення культу, а також – у транспорті.

«У цьому зв’язку наполегливо рекомендуємо громадянам України під час новорічно-різдвяних подорожей утримуватися від відвідання місць багатолюдних зібрань, а перебуваючи в громадських місцях, проявляти пильність.

Читайте також: Світ на межі: нинішнього року під час терактів загинула понад тисяча людей

Просимо заздалегідь подбати про контактні дані з посольствами та консульствами України в країні, до якої плануєте подорож. Консул України надасть вам допомогу, у разі надзвичайної ситуації чи за інших важливих обставин», – йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: