Трамп визначився з кандидатурою прес-секретаря Білого Дому

Обраний президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, інавгурація якого запланована на 20 січня 2017 року, вирішив обрати прес-секретарем Білого Дому головного стратега та речника Республіканського національного комітету Шона Спайсера.

Про це пише Уніан.

Трамп, перебуваючи на Різдвяних святах у Палм-Біч (штат Флорида), повідомив про кандидатури, які відповідатимуть за комунікації та зв`язки із ЗМІ та громадськістю.
Зокрема, разом із Спайсером, якого новий президент хоче бачити своїм помічником та прес-секретарем, він обрав на посаду директора зі стратегічних комунікацій Хоуп Хікс. Вона була його прес-секретарем під час президентських перегонів, а до того працювала у PR-кампанії та просувала бренди доньки Трампа Іванки.
Також Трамп обрав свого старшого радника під час виборчої кампанії з комунікацій Джейсона Міллера на посаду помічника та директора з комунікацій, а Дена Скавіно - на посаду помічника та директора з соціальних мереж.
«Шон, Хоуп, Джейсон та Ден є ключовими членами моєї команди упродовж виборчої кампанії і перехідного періоду. Я натхненний, що вони будуть очолювати мою команду, яка інформуватиме про мою програму, яка зробить Америку знову величною», - запевнив обраний президент США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: