Вивіз ТПВ здійснюється на території всієї області

Ми перша область, котра забезпечила 100% вивезення твердих побутових відходів зі всіх населених пунктів Львівської області. Про це повідомив під час прес-конференції «Підсумки 2016-го року» голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка у понеділок, 26 грудня.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

«На сьогодні централізований вивіз ТПВ забезпечено із 1928 населених пунктів Львівщини. Його здійснюють 64 перевізники як комунальної, так і приватної форми власності. Цьому сприяла й закупівля 6 сміттєвозів за кошти екологічного фонду обласного бюджету», - зазначив Олег Синютка.

За його словами, 2016 рік зокрема, стане точкою відліку щодо будівництва сміттєпереробних заводів на території Львівщини.

«Я переконаний, що відкритий міжнародний конкурс з вибору інвесторів для будівництва та експлуатації комплексів утилізації ТПВ, який ми оголосили у грудні цього року, перед цим визначивши три ділянки для будівництва об'єктів, завершиться у 2017 році. Його підсумком буде вибір компанії-підрядника, яка розпочне будівництво сміттєпереробних заводів на території Львівської області», - розповів очільник Львівщини.

За словами голови ОДА, також протягом року у сфері житлово-комунального господарства велику увагу в області приділяли вирішенню першочергових проблем із водопостачанням. Відтак це стосується насамперед 14-ти найпроблемніших у цьому плані населених пунктів Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: