Театр на Подолі розберуть?

15350446_343874855996295_7804077708971919058_n

Петиція від представників громади столиці з вимогою розібрати новий фасад Театру на Подолі набрала сьогодні 10 тис. підписів, необхідних для розгляду владою Києва.

Про це інформує УНІАН.

Так, петиція щодо знесення нового фасаду будівлі Театру на Подолі, яка була 29 листопада опублікована на офіційному сайті київської влади, наразі зібрала 10 012 підписів.
Таким чином, міська влада зобов’язана розглянути це звернення громади.
В петиції зазначається, що Андріївський узвіз є загальним спадком усіх українців, візитівкою Києва та всієї України, одним із місць, заради якого туристи їдуть саме до Києва.

«Він повинен бути збережений у первісному стані, таким, яким він був збудований у 18 столітті. Нові модерністські фасади вщент руйнують його історичну цінність та туристичну привабливість. Право на перебудову має приймати вся громада Києва, а не лише декілька чиновників - хабарників. Вважаю, що новий фасад театру на Подолі має бути знесений, а вулиці має бути повернений історичний вигляд», – йдеться в петиції.
Автор звернення зазначає, що ці роботи мають виконати забудовник та проектувальник.
«Посадові особи, що давали дозвіл на руйнування історичного центру Києва, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, а наразі усунені з посад», – також вважає автор петиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: