У Львові відкрили ще один Дитячий клуб

Яскраве дозвілля для дітей. Сьогодні о 16.00 год. відкрили новий клуб «Барви» за адресою: вул. Сихівська, 14.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

За сприяння управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради маленькі сихівчани матимуть можливість займатися безкоштовно в новому та затишному приміщенні.

Площа приміщення - 112,4 кв.м., воно поділене на танцювальну залу та арт- студію. Капітальний ремонт приміщення здійснювався за рахунок коштів з бюджету розвитку м. Львова – 591 000,00 тис. грн.dytjachyjklub-15bab80f2cc6a6c8755735e9b5e3371b

В клубі буде працювати гурток Baby Dance для дітей від 3-6 років та сучасні танці Hip-hop для дітей 6-8 років, які буде вести педагог-організатор Коваленко Олександра (тел.: 0983095592).

Фізичний розвиток вкрай важливий для дитини з раннього віку, тому комплекс вправ представлений на цих заняттях спрямований на це. Вправи на розтяжку і гнучкість сприятимуть зміцненню фізичного здоров’я дитини. На заняттях виховується естетичне сприйняття дитини та почуття ритму. Заняття в групі також впливають на ступінь адаптації дитини в колективі шляхом вивчення і відпрацювання синхронних танцювальних рухів.

Hip-hop – сучасний урбаністичний стиль, що набуває все більшої популярності. Тренування мають спортивний характер, адже виконання ефектних елементів потребують відмінної фізичної форми, розтяжки та пластичності. Крім цього хіп-хоп дозволяє виконувати імпровізовані ритмічні рухи в формі «фрістайл», що сприяє емоційній розрядці та гарному настрою. Вивчення синхронної композиції сприяє ефективній роботі команди як «одне ціле».

Також в приміщенні працюватиме вокально-хореографічний гурток «Любисток» та декоративно-прикладний гурток «Чарівні долоньки», які веде педагог-організатор Стасів Наталія Євгенівна (тел.: 0982136240).

Декоративно-прикладний гурток «Чарівні долоньки» охоплює собою діток з 5 до 15 років. Діти мають можливість навчитися вишивці стрічками, створити квіти з різних видів тканини, паперопластиці, аплікації, образотворчому мистецтву.

Гурток надає можливість розвинути творчі здібності дитини, прищепити інтерес до мистецтва, народного надбання, традицій, удосконалення трудових вмінь і навиків.

Вокально-хореографічний гурток «Любисток» для дітей з 5 до 15 років надає можливість обдарованим дітям проявити свої здібності на сцені, навчити дітей правильно та інтонаційно співати. Привити та поглибити любов до української пісні. Виховати в дитини смак, високу виконавську культуру.

На занятті вивчають нові пісні, відпрацьовують інтонацію, техніку, володіння вокалом, сценічну майстерність, вміння володіти мікрофоном.

На заняттях з хореографії діти вивчають сучасні, спортивні танці, гімнастику. Користь танцю полягає не тільки у фізичному розвитку, але й інтелектуальному.

Також дане приміщення буде задіяне для фітнесу для дітей віком від 10-11 років, який буде проводити педагог-організатор установи Бринецький Назар (тел.: 0678585165). Заняття спортом - це перш за все зміцнення здоров’я у дітей, хороший настрій та позитив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: