Нумеролог прогнозує появу в Україні нового лідера

Біоенергетик, нумеролог Людмила Жукова прогнозує появу в 2017 році, році Червоного Півня, нового лідера України.

Про це інформує УНІАН.

«Лідером виступає 42-річний чоловік, людина досить грамотна, ми його бачимо вже на екрані, але мене просили не говорити, хто це. Він має якості лідера, спокійного, врівноваженого, і вже зараз за ним йде народ, до його думки вже прислухаються. Це той лідер, якого нам обіцяли ще сім років тому, він змінить ситуацію на краще»,- сказала Жукова.

Вона також зазначила, що в 2019 році в Україні буде «абсолютно стабільна ситуація».
«До кінця 2017 року в нас уже настане спокій, але протягом двох років ми ще будемо йти до стабільної ситуації, і в 2019-му в нас уже буде мир, гладь та Божа благодать», - впевнена Жукова.
За її словами, 2017 рік потрібно зустрічати в яскравому вбранні. «Це червоний, малиновий та інші відтінки червоного кольору. Це золото, накидка із золотої шалі, це золотисті й блискучі вкраплення, люрекс. Можна поєднувати з чорним, перламутровим, білим», - сказала біоенергетик.

На її думку, ні в якому разі не можна вдягати зелене, жовте, бежеве й рожеве. «Бажано пити червоне вино. Це енергія Червоного Півня, і якщо у вас була якась печаль чи труднощі в рік Вогняної Мавпи, то Червоний Півень це виклює і всередині вас залишиться мир і спокій», - запевнила біоенергетик.
Вона також порадила не змінювати роботу наступного року. «Якщо у вас вже є якась стабільна робота, намагайтеся її не змінювати», - сказала Жукова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: