У НАБУ почали нові розслідування за результатами аналізу е-декларацій

_mg_4773

Національне антикорупційне бюро України розпочало досудове розслідування ще трьох кримінальних проваджень за фактами декларування недостовірної інформації.

Імена підозрюваних у подачі неправдивих декларацій не розголошуються, однак, як повідомила прес-служба НАБУ, йдеться про одного народного депутата та двох керівників райдержадміністрацій, повідомляє прес-служба відомства.

«Національне антикорупційне бюро України розпочало досудове розслідування ще трьох кримінальних проваджень за фактами декларування недостовірної інформації (ст.366-1 Кримінального кодексу України) народним депутатом та головами районних державних адміністрацій», — йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

При цьому, у НАБУ зазначили, що, розслідування по одній з цих справ почали після заяви громадської організації.

Читайте також: НАБУ: скандали, конфлікти, гучні справи

Нагадуємо, що 17 листопада Бюро зареєструвало перші три кримінальні провадження за фактами незаконного збагачення (ч. 2 та ч. 3 ст. 368-2 КК України) на підставі аналізу відомостей, наведених у е-деклараціях. Два провадження відкриті стосовно народних депутатів України і одне — представника судової гілки влади. У грудні НАБУ розпочало розслідування ще сімох кримінальних проваджень. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: