Рух поїздів у складних погодних умовах здійснюється за графіком – «Укрзалізниця»

Пасажирські поїзди в далекому і приміському сполученні відправляються і прибувають згідно з графіком руху, незважаючи на складні погодні умови в Україні.

Про це інформує УНІАН.

Як повідомила прес-служба публічної акціонерної компанії «Укрзалізниця», для забезпечення безперервного руху поїздів за минулу добу більш як 6 тисяч залізничників вивезли зі станцій і колій понад 40 тис. Кубічних метрів снігу, використовуючи 64 одиниці техніки. Крім того, від снігу і льоду очищено майже 11 тисяч стрілочних переводів, 403 пасажирські платформи та 235 станційних колій.

Загалом з початку негоди з 6 січня залізничники вивезли 138 тис. куб. м снігу.
У прес-службі наголошують, що для роботи в зимовий період у кожному регіоні створено оперативні штаби, які координують роботу з боротьби зі снігом. Так, встановлено цілодобове чергування керівників служб, відділень і структурних підрозділів підприємств. Загалом до боротьби зі снігом готові 121 одиниця снігоочисної техніки та 101 одиниця снігоприбиральної техніки. Крім того, 2381 стрілочний перевід обладнано системою електрообігріву і 13 370 – системою пневмообдуву.

Як стало відомо раніше, у зв`язку з погіршенням погодних умов на початку січня цього року було обмежено рух автотранспорту у західних і південних областях. Ряд автодоріг в Одеській області досі закриті для проїзду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: