Бабак пояснив, чому на нараду щодо Грибовицького сміттєзвалища не пустили активістів

В інституті «Гірхімпром» сьогодні відбувалася технічна нарада з фахівцями, яка не передбачала участі громадських організацій.

Про це кореспонденту Дивись.info розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак.

«Є робоча група при міській раді, є фахівці - вони приймають рішення. У нас уже були приклади, коли нам зривали засідання робочої групи, нам просто не дають працювати і коли збираються  інженери, а тут зібралися саме інженери, то так і має бути. ГО мають право на отримання інформації, але втручатися в роботу юридичних осіб… Я такого в законодавстві не бачив, що ГО мають право відкривати ногою двері і зривати робочі наради. Так що ніякого протиріччя немає. А інформація доноситься. В нас є чітка домовленість – голови сільрад присутні на засіданні і вони доносять всю інформацію. Ми абсолютно відкриті в цьому питанні», - заявив Сергій Бабак.

Читайте також: Хочуть з нами конфліктувати? Буде конфлікт, – активістка про закриту нараду щодо Грибовицького сміттєзвалища

За його словами, на нараді йшлося про корективи у проект виконання першочергових протиаварійних робіт на полігоні.

«Ми обговорювали технічні рішення, тому що днями мають бути внесені зміни до ДБН щодо проектування полігону. Треба з врахуванням цих змін внести корективи і за погодженням сільських рад приступати до роботи», - розповів Сергій Бабак.

Статті по темі: Місцевим активістам не подобається проект очистки інфільтратів на Грибовицькому сміттєзвалищі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: