190 мільйонів до бюджету надійшло від підприємств обласного лісового господарства

Підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ) протягом 2016 року було сплачено до бюджетів усіх рівнів 188,3 млн грн податків та зборів (обов’язкових платежів).

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Зокрема, до державного бюджету перераховано 122,4 млн грн. «Із цієї суми 9,6 млн грн – платежі з податку на прибуток підприємств, 29,7 млн грн –  рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів», - зауважив посадовець.

Слід зазначити, що відповідно до Бюджетного кодексу 50% рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів у частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування, зараховується до обласних бюджетів. «Тобто 14,85 млн грн із загальної суми, сплаченої до держбюджету рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів, поповнило обласний бюджет», - пояснив Анатолій Дейнека.

Водночас до місцевого бюджету Львівщини підприємства управління за минули рік спрямувалі 65,9 млн грн, з якіх 21,85 млн грн - рентна плата за Спеціальне использование лісовіх ресурсов, яка поповнити доходи Загальна фонду бюджетів міст районного значення, Сільських, селищних бюджетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: