Бойовики сьогодні 21 раз обстріляли позиції сил АТО на Донбасі

Російсько-окупаційні війська сьогодні здійснили 21 обстріл позицій Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції, одного військового поранено.

Про це інформує УНІАН.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.
Так, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці, а із гранатометів та стрілецької зброї обстріляли Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине та Новотроїцьке. Крім того, по Новотроїцькому та Мар’їнці вогонь вів снайпер, а по Широкиному – БМП.
На Луганському напрямку, за даними штабу, терористи із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по Оріховому та Новозванівці.

На Донецькому напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів терористи стріляли по Авдіївці та Троїцькому. Крім того, Луганське, Зайцеве та Авдіївка були обстріляні із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.
«Близько 15.00 російсько-окупаційні війська, використовуючи реактивні системи залпового вогню, обстріляли населений пункт Красногорівка. 4 снаряди потрапили безпосередньо по місту і один неподалік», - зауважили у штабі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: