Сьогодні для мешканців Яворівщини стартує опитування щодо розміщення сміттєвого полігону (фото)

2fb67b29f6526bf9fd98d44e500d39d94b1acad7

Сьогодні, 29 січня, на території Яворівського району стартує опитування меншканців з приводу того, чи погоджуються вони із рішенням Володимира Гройсмана передати під новий полігон ТПВ вироблені кар'єри "Яворівської сірки".

Сьогодні, 29 січня, на території Яворівського району стартує опитування меншканців з приводу того, чи погоджуються вони із рішенням Володимира Гройсмана передати під новий полігон ТПВ вироблені кар'єри "Яворівської сірки".

Про ініціювання опитування мешканців повідомляє пре-служба партії УКРОП.

«Ми переконані, що тільки завдяки відкритому, демократичному, чесному спілкуванню влади і громади можливо досягнути європейського способу життя та змінити країну на краще. Саме тому яворівські «укропівці», зважаючи на відсутність діалогу з приводу розміщення сміттєвого полігону чи побудови сміттєпереробного заводу між владою та мешканцями Яворівщини, зважаючи на суспільний резонанс та загострення ситуації у Львівській області назагал, ініціюють збір підписів.Свою позицію «за» чи «проти» можна відстояти підписом у палатках УКРОПу», - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Загроза повторення трагедії Грибовицького сміттєвого полігону існує для кожного міста України, – Семерак

Нагадаємо, що після оприлюднення офіційної інформації про виділення землі під сміттєзвалище у Яворові про позачергове засідання оголосили представники місцевої влади і представники громадської ради при Яворівській РДА. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: