Ветеран АТО, чий гелікоптер збили біля Слов’янська, записав пісню про війну (відео)

378511

«Настане мирний час» – нова пісня від проекту «Пісні війни». Автором слів став ветеран АТО, військовий льотчик Сергій Титаренко.

«Настане мирний час» – це сьомий сингл соціально-мистецького проекту «Пісні війни». Автором слів до пісні є військовий льотчик, ветеран АТО Сергій Тітаренко, а музику створила українська співачка і волонтер Аничка (Аничка Чеберенчик), яка уже десять років живе у США. За останні три роки вона дала за океаном десятки благодійних концертів, на яких зібрала на реабілітацію українських воїнів понад 100 тисяч доларів», – йдеться в анотації.

Виконують пісню «Настане мирний час» Сергій Титаренко та Аничка.

«Пісня «Настане мирний час» – це своєрідне нагадування усім тим, хто забуває, що в Україні йде війна, – каже автор слів і виконавець пісні, воїн Сергій Титаренко. – І не просто нагадування, а прохання не здаватися, не опускати руки і робити все можливе задля нашої перемоги, яка неодмінно настане, адже, як співаємо з Аничкою, «бо з нами Бог, бо з нами Україна».

Соціально-мистецький проект «Пісні війни» – про бійців-музикантів, які пройшли АТО, і пісні, народжені на війні.

Мета проекту – запис та випуск компакт-диску під назвою «Пісні війни», який об’єднає близько 15 україномовних пісень, написаних українськими захисниками під впливом пережитого у зоні АТО.

Довідка

Сергій Титаренко – майор Збройних сил України.

4 червня 2014 року два вертольоти Мі-24 вилетіли на бойове завдення по ліквідації терористичного кубла за 4 км від Слов'янська, що обстрілювало місто із зенітно-ракетної установки. Був штурманом в екіпажі підполковника Валентина Цигульського, терористи поцілили в грузову кабіну. Після того пролунав другий вибух — обстрілювали із ПЗРК та великокаліберних кулеметів. Вже після аварійного приземлення вогонь охопив кабіну, де знаходився Титаренко, вибратися не зміг — не відчував ні рук, ані ніг. Витягнув його, обгораючи, підполковник Цигульський.

Читайте також: Якби я слухав лікарів, то вже б не жив, – історія героя, чий гелікоптер збили бойовики на Донбасі

20 червня 2014 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений — нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: