У Львові діти учасників АТО отримали подарунки від однолітків з-за кордону

16469026_1334975886541492_2142384405_n

Понад 200 подарунків отримали діти учасників АТО та діти переселенців від своїх однолітків українців з-за кордону.

Про це повідомляє прес-служба Львівського осередку СУМ в Україні.

Акцію «Теплом зігріємо серця» у Львові провів львівський осередок Спілки української молоді в Україні.

Вже другий рік поспіль громадська організація Спілка української молоді в Україні організовує Всеукраїнську акцію «Теплом зігріємо серця». Члени цієї організації живуть у Канаді, Австралії, США, Німеччині, Естонії та Великобританії. Для своїх однолітіків вони зібрали та передали цьогоріч понад 1800 дарунків, а сумівці в Україні передають їх дітям військових.

Зокрема, акції «Теплом зігріємо серця» також відбулися в Калуші, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Новоайдарі, Краматорську, Дніпрі та Києві.

29 січня подарунки приймали дітки у Львові. У церкві святої Софії Премудрості Божої Українського католицького університету сумівці роздали більше 200 пакуночків для діток. Також усі присутні долучилися до різдвяного вертепу, який організував камерний хор «Осанна» Святоіванівської Лаври.

16469097_1334975956541485_1445382243_n

Маленька Вікторія, її мама і тато щиро дякують усім сумівцям за чудову акцію «Теплом зігріємо серця». «Дякуємо Вам за підтримку та небайдужість, – говорить Ольга Кептанар, сумівка та дружина учасника АТО.

Для нас дуже важливо знати, що ми не самі у такий нелегкий для України час. Дякуємо, що не забуваєте і за те, що кожного рок робите таке чудове свято для діток, чиї батьки захищали і захищають нашу Батьківщину. Лише, коли ми разом, ми нездоланні. Слава Україні! Слава її героям! і Слава усім Патріотам!».

Дякуємо усім, хто долучився до проведення акції і нагадуємо, що Львівський осередок СУМ в Україні радо запрошує усіх діток вступати до лав організації.

«Це неймовірні відчуття – бачити щасливі очі дітей, їхній матерів, мати можливість принести їм хоч трішки радості у цей нелегкий час, – ділиться своїми враженнями голова Львівського обласного осередку СУМ в Україні Андрій Фендик. – Багато діток прийшло зі своїми батьками, які вже повернулися з зони АТО. Ми дуже радіємо, що можемо створити для них маленьке свято, подякувати нашим захисникам і сказати, що завжди готові допомогти».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: