З осені 2017 року з аеропорту «Львів» почне польоти новий лоукостер, – Омелян

З осені 2017 року з міжнародного аеропорту «Львів» почне польоти нова лоукост-компанія. Про це в ефірі каналу «24» повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян.

З осені 2017 року з міжнародного аеропорту «Львів» почне польоти нова лоукост-компанія. Про це в ефірі каналу «24» повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає УНІАН.

При цьому він відмовився вказати назву авіакомпанії, аргументуючи це комерційними домовленостями.
«Лоукости будуть. Але я не можу назвати цю авіакомпанію. У нас переговорний процес. Ми домовилися з компанією, яка заходить в Україну цього року, що ми не маємо права розголошувати і коментувати це. Львів «полетить» точно восени, можливо, навіть раніше», - сказав міністр.

Він також зазначив, що початок польотів цієї авіакомпанії з Києва відкладається через не вирішене питання з призначенням нового керівника міжнародного аеропорту «Бориспіль».
«Ця компанія чекає його де-юре входження на посаду», - уточнив Омелян.
Нагадаємо, що з 2015 року в Україні активно обговорюють захід на ринок найбільшого лоукостера Європи - авіакомпанії Ryanair.

При цьому і керівництво аеропорту «Львів», і представники Міністерства інфраструктури відмовляються відповідати на запитання журналістів про переговори з цією авіакомпанією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: