Через різке погіршення погодних умов обмежено рух на автошляхах у шести областях України, – ДСНС

У зв’язку з різким погіршенням погодних умов – дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледь – введено тимчасове обмеження руху на автодорогах у шести областях України.

Про це інформує УНІАН.

Зокрема, у Київській області з 08-30 3 лютого введено обмеження руху автобусів та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.
У Черкаській області тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту введено з 06-30 на автодорогах М-05 Київ – Одеса, км 143+028 – км 274+360; М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 513+515 – км 578+928.

У Вінницькій області з 06-00 введено обмеження для руху автобусів по всій мережі доріг загального користування.
У Житомирській області з 07-30 обмежено рух автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення.
У Хмельницькій області з 05-00 введено обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів по автодорогах місцевого значення.
У Закарпатській області з 21-30 2 лютого рух по автодорозі Свалява – Мукачеве перекрито для транспорту. В зв’язку з підвищенням температури повітря до плюсових позначок та дощу через дорогу стався перелив води висотою близько 20 см. На дорозі здійснюються заходи з влаштування загороджень мішків з піском через загрозу підтоплення приватних будинків у с. Пасіка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: