Що дивитися цієї зими. Кращі серіали лютого

ykpj4oi9m74-pawel-kadysz

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Від драм до комедій, від екранізацій книг до серіалів про супергероїв — в кращих серіалах лютого.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Від драм до комедій, від екранізацій книг до серіалів про супергероїв — в кращих серіалах лютого.

Безсилі/Powerless
(2 лютого)

Місяць почався з екранізації коміксів DC на каналі NBC. Комедійний серіал Powerless («Безсилі») розповість про життя страхових агентів, які займаються випадками звичайних людей, які постраждали в результаті протистоянь супергероїв з суперлиходіями. У головних ролях знялися Ванесса Енн Хадженс, Алан Тьюдік, Денні Пуді і Христина Кірк.

Тренувальний день/Training Day
(2 лютого)

Сюжет новинки Training Day («Тренувальний день») від CBS розгортається через 15 років після подій однойменної картини 2001 року режисера Антуана Фукуа. Концепція серіалу буде відповідати фільму: сюжет розповість про двох копів - молодого чесного новачка і досвідченого корумпованого детектива.

Дієта Санта-Кларіти/Santa Clarita Diet
(3 лютого)

Нова комедія Netflix від сценариста Віктора Фреско Santa Clarita Diet («Дієта Санта-Кларіти») розповідає про щасливу родину з передмістя. Одного разу спокійне життя Шейли, Джоеля та їх дітей приймає похмурий оборот, коли Шейла стає зомбі, і в її раціон включається людська плоть. У головних ролях - Дрю Беррімор і Тімоті Оліфант.

https://youtu.be/xjRnbOgoAUQ

24 години: Спадщина/24: Legacy
(5 лютого)

Канал FOX починає показ перезапуску серіалу «24 години» під назвою 24: Legacy («24 години: Спадщина»). Герой війни Ерік Картер повертається в США після місії по ліквідації лідера терористів і дізнається, що його життя і життя товаришів по службі під загрозою. За допомогою він звертається в Контр-Терористичний відділ ЦРУ, щоб врятуватися самому і попутно зірвати плани з підготовки найбільшого теракту в історії країни.

Легіон / Legion
(8 лютого)

Серіал розповість історію Девіда Халлера, сина Чарльза Ксав'єра, відомого як Професор Ікс. Ще в підлітковому віці Девіду діагностували шизофренію. Але одного разу він почав розуміти, що голоси в його голові і бачення - цілком собі реальні. «Легіон» виглядає чимось абсолютно новим і іншим в жанрі ТВ-коміксу і схожий на божевілля в хорошому сенсі цього слова.

Велика маленька брехня/ Big Little Lies
(19 лютого)

Сюжет будується навколо трьох матерів, яких об'єднує загадкове вбивство, що сталося на батьківських зборах в дитячому саду. Якщо ви не хочете побачити Шейлін Вудлі, Різ Уізерспун, Ніколь Кідман, Лору Дерн та Олександра Скарсгарда в новому проекті HBO, який зрежисував Жан-Марк Валле, ми не знаємо, що ще вам запропонувати.

https://youtu.be/nS0UsecjHx8

Заручниця/Taken
(27 лютого)

Новинка від каналу NBC Taken («Заручниця») є приквелом до відомої однойменної трилогії з Ліамом Нісоном у головній ролі. Серіал розповість про молодого Брайана Міллса (тут його грає Клайв Стенд).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: