У Львові затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Вчора, 4 лютого львівські патрульні затримали чоловіка, який спочатку відмовився платити рахунок 200 гривень у ресторані, а потім виявилося, що чоловік знаходиться у розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях.

Вчора, 4 лютого львівські патрульні затримали чоловіка, який спочатку відмовився платити рахунок 200 гривень у ресторані, а потім виявилося, що знаходиться у розшуку за участь у незаконних збройних формуваннях.

Про це повідомила Патрульна поліція Львова.

У повідомленні йдеться, що уночі на службу 102 надійшов виклик про конфлікт в одному з закладів громадського харчування, що на проїзді Кривої Липи. Адміністратор бару повідомив, що чоловік відмовлявся заплатити за рахунок понад 200 гривень.
Інспектори прибули на місце, відібрали заяву та запросили порушника до Галицького відділу поліції. Невідомий не мав з собою документів. Він назвав дані, які не відповідали дійсності.

Потім з’ясувалось, що зловмисник навмисно вказував прізвище з помилкою.
Виявилося, що чоловік перебуває в активному розшуку за участь в незаконних воєнізованих або збройних формуваннях, які нападали на підприємства, організації чи на громадян і це призвело до загибелі людей чи інших тяжких наслідків.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: