У Стрию також не раді львівському сміттю

Стрияни незадоволені тим, що стрийська міська рада підписала угоду з львівською міською радою про захоронення сміття на стрийському полігоні, при цьому не погодивши з громадою, пише Вголос.

Стрияни незадоволені тим, що Стрийська міська рада підписала угоду з Львівською міською радою про захоронення сміття на стрийському полігоні, при цьому не погодивши з громадою, пише Вголос.

«Мешканці Стрия обурені домовленістю Стрийської та Львівської міських рад щодо захоронення львівського сміття на стрийському полігоні. Такі кулуарні домовленості збурили людей, адже не збирали депутатський корпус, не проводилися громадські слухання. Відомо тільки, що, відповідно до рішення виконкому у Львівській міській раді за 31.01.2017, нібито на розвиток інфраструктури міста надали 100 тисяч гривень», - зазначив депутат Стрийської міської ради Володимир Лоїш.

Свободівець зауважив, що звернувся з депутатським запитом до міського голови Стрия щодо надання інформації: чи була домовленість між Стрийською та Львівською міськими радами щодо розміщення львівського сміття на стрийському полігоні упродовж         1 лютого - 1 березня 2017 року.
Також Володимир Лоїш повідомив, що наразі мешканці Стрия зібрали організаційний комітет, мета якого - здійснювати моніторинг машин, які мали б вивозити львівське сміття на стрийський полігон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: