«РУНА» припиняє співпрацю з Савченко

Громадська платформа «РУНА» припиняє свою співпрацю з народним депутатом Надією Савченко.

Про це повідомляється на сторінці Фейсбук організації.

«Громадська платформа «РУНА» розпочала свою роботу від початку 2015 року. Нещодавно у своїй діяльності ми об’єдналися із народним депутатом Надією Савченко.

З часом ми дійшли взаємного рішення, що з причини розбіжностей у баченні базових ідеологічних та структурно-організаційних засад, які мали місце під час спільної системної роботи, Громадська платформа «РУНА» та Надія Савченко припиняють активну співпрацю. В той же час, ми не виключаємо ймовірності подальшої спільної роботи над певними проектами, за умов перебування в рамках різних ідеологічних структур.

Хочемо щиро подякувати Надії за хай і недовгу, проте плідну співпрацю.

Громадська платформа «РУНА» продовжує діяльність у своїх фундаментальних напрямках, керуючись задекларованими ідеологічними засадами», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року Надія Савченко заявила про створення громадської платформи «РУНА: рух, реформи, революція українського народу».

«Громадська платформа – це не буде політичний проект. Партія – це механізм, вона з'явиться тоді, коли це буде потрібно. На даний час – це просто природне об'єднання людей, які чують суть і ідею, а не лозунги і популізм. Представляємо вам громадську платформу РУНА. Це рух українського народу, активних мислячих українців. Реформи заради зміни системи», – сказала Надія Савченко на прес-конференції у Львові.

Читайте також: Савченко спробувала перелізти через паркан, щоб проникнути на завод зброї у Вінниці (Відео)

Водночас, вона не виключила, що на вибори громадська платформа може піти вже як партія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: