На Львівщині в двох селах стались пожежі

У Львівській області вогнем знищено 2 господарські будівлі.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Львівській області.

11 лютого о 23:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Пеняни Самбірського району в дерев’яній господарській будівлі, розміром 10 х 5 м. На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальні підрозділи 12 ДПРЧ м. Самбір та місцеву пожежну команду с. Містковичі. Приїхавши на місце події, вогнеборці оперативно розпочали гасіння пожежі.

Рятувальники запобігли подальшому поширенню вогню на поруч розміщені два житлових будинки. О 00:36 пожежу було локалізовано і 01:20 повністю ліквідовано. Вогнем знищено господарську будівлю. До ліквідації займання залучили 10 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Цього ж дня о 23:33 надійшло повідомлення про пожежу в с. Унів Перемишлянського району в дерев’яній господарській будівлі, розміром 8 х 6 м. На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальний підрозділ 20 ДПРЧ м. Перемишляни. Завдяки професійним діям вогнеборцям вдалось запобігли подальшому поширенню вогню та врятувати дві будівлі, розташовані поруч. Пожежу локалізували о 00:34 та повністю ліквідували о 01:23. Вогнем знищено господарську будівлю. До ліквідації займання залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причини виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежах немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: