У п'яного водія патрульні вилучили амфетамін (фото)

16684373_1655565031411929_6110693200026058599_n

Сьогодні вночі патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого сидів п'яний чоловік без посвідчення водія та з наркотиками у кишенях.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

«На вимогу пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу водій показав паспорт та повідомив, що посвідчення водія при собі не має. Патрульні перевірили у базі даних даного громадянина та встановили, що водій позбавлений права керування строком на 12 місяців за правопорушення передбачене статтею 130 КУпАП, а саме керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Водієві запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп‘яніння. Він відмовився», – йдеться у повідомленні.

При поверхневій перевірці у водія виявили металеву коробочку, в середині якої знаходилася речовина білого кольору схожа на наркотичну. Пояснити походження порошку водій не зміг і сказав, що це амфетамін. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі відділу поліції вилучили речовину. Патрульні склали на порушника адміністративний протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, а саме за керування транспортним засобом у стані сп‘яніння вдруге впродовж року. За рішенням суду санкція за таке позбавлення прав на 3 роки та штраф 20 400 гривень. Також, винесли постанову за ч.3 ст.126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами. Водія доставили до Галицького відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: