Львівські актори на конях поїдуть до села популяризувати театр

11406341_470294973139870_7507830619746463722_o

Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» у цьому році запровадять унікальну в Україні ініціативу для популяризації театру: на три дні актори на конях виїжджають до різних сіл.

Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» у цьому році запровадить унікальну в Україні ініціативу: актори на конях поїдуть до різних сіл, де немає театру.

Про це розповів директор театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» Олекса Кравчук під час обговорення стратегії розвитку театрів області у приміщенні Львівської ОДА, передає кореспондент ІА Дивись.info

Олекса Кравчук розповів, що така ініціатива проходитиме у рамках Міжнародного театрального фестивалю «І люди, і ляльки» і метою її не так представлення театру, як спілкування. Директор також поділився планами на 2017 рік.

Читайте також: Мені соромно за зовнішній вигляд театру, – Федір Стригун

«Цього року ми пробуємо створити музей по створенню ляльки, дійовий музей, де відбувалися б екскурсії. Плануємо випустити 4 вистави. Розвиваємо рівень дитячого театру та вечірню лінію. А також запросити двох ведучих режисерів. Це Сергій Брижань та Оксана Дмитрієв, яка нині працює у харківському театрі. До співпраці цього року запрошено одного актора-курбасівця, утім, поки тримаємо його ім'я в таємниці», – резюмував Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: