То все Насіров, – Садовий відмежувався від російського таксі

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що російський оператор таксі не працюватиме тоді, коли його послугами не будуть користуватися.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, відреагувавши на звернення депутата міської ради Петра Адамика.

«Щодо «Яндекс.Таксі» у Львові. Депутат від БПП Петро Адамик звернувся до мене, аби я публічно висловив свою позицію і зробив так, щоб цей російський оператор не працював у Львові. Відповідаю:

щодо дозволів на діяльність. Дозволи для операторів таксі видають в Фіскальній службі (Насіров, квота БПП) і в Укртрансбезпеці (Мінтранс, Омелян, квота НФ). Сьогодні скерував їм листа, аби дали повну інформацію щодо наданих дозволів. Сподіваюсь, що депутат від БПП звернеться з цього питання не лише до мене, але й тих, хто ці дозволи видав.

оператор не буде працювати, якщо його послугами не будуть користуватись. Вибирайте не російські товари і послуги. Зокрема, в четвер у Львові стартує UBER. Вибір за вами. Є ціна, є якість, а є внутрішня позиція.

«Яндекс.таксі» почали у Львові погано. Встановили десятки незаконних рекламних носіїв. Сьогодні більшість з них вже демонтували», – написав Садовий.

Нагадаємо, депутат Львівської міської ради Петро Адамик звернувся до мера Андрія Садового через початок роботи у місті російського сервісу таксі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: