У Львові покажуть комедійну виставу «Здрастуйте, я ваша тітонька!»

У понеділок, 6 березня, на сцені Львівського національного драматичного театру ім. М. Заньковецької відбудеться показ вистави «Здрастуйте, я ваша тітонька!». Початок – о 19:00.

Усі пам’ятають фільм «Здрастуйте, я ваша тітонька!» з Олександром Калягіним, Михайлом Козаковим, Арменом Джигарханяном та Валентином Гафтом у ролях? А 6-го березня до уваги львівських театралів – сценічний римейк цієї стрічки від авторів популярних спектаклів «Два анекдоти на вечерю», «№13 або Олінклюзив» та «Історій кохання для дорослих».

У виставі «Здрастуйте, я ваша тітонька!» грають зірки театру, кіно та телебачення: Антін Мухарський, Анатолій Гнатюк, Наталя Васько, Яніна Соколова, Олександр Папуша, Андрій Кронглевський, Олександра Жупник, Тая Сікорська, Володимир Захарченко та Олександр Жила.

Джек і Чарлі, студенти з Оксфорда, намагаються у будь-який спосіб освідчитися своїм коханим Кітті й Енні, які наступного дня у супроводі вередливого дядька Спетлайга мають їхати на літо до Шотландії. Водночас Чарлі отримує телеграму від своєї тітоньки, донни Люції д’Альвадорец, мільйонерки із Бразилії, - про її приїзд. Усе йде за планом: сніданок, багата тітонька, освідчення... Але раптом чергова телеграма руйнує усі плани – донна Люція відкладає свій приїзд на невизначений термін: освідчення без тітоньки стає неможливим. Ситуацію Джека і Чарлі рятує друг, лорд Френкерт Баберлей, тобто Бабс, який випадково демонструє себе у жіночій сукні для ролі «старенької» з вистави одного домашнього театру. Обставини змушують дотепного Бабса зіграти роль милої тітоньки Люції д’Альвадорец з Бразилії - і допомогти юнакам одружитися. А до всього - ще й звабити обох чоловіків – нестерпного дядька Спетлайга й Френсіса Чеснея, полковника.

Вистава «Здрастуйте, я ваша тітонька!» - це вибухова суміш тонкого англійського гумору, ефекту переодягання й дивовижного перевтілення, які змушують головних героїв вистави щохвилини вигадувати й викручуватися у найдивовижніших обставинах. І все було б добре, якби… не раптовий приїзд справжньої тітоньки Чарлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: