Колишній судимий хотів скоїти самогубство у львівському кафе (фото)

16997861_1661259630842469_3281046176077811398_n

Патрульні затримали раніше судимого, який погрожував пістолетом в кафе у центрі міста, а згодом хотів покінчити життя самогубством.

Про це інформує Патрульна поліція Львова

Вчора, увечері екіпажу патрульної поліції надійшов виклик про те, що невідома особа погрожує пістолетом в одному із кафе на площі Ринок. Патрульні прибули туди за 2 хвилини. При вході до закладу інспекторів зустріли два очевидці, які повідомили, що в кафе є чоловік, який почав погрожувати предметом схожим на пістолет.

Згодом він здійснив неприцільний постріл з нього. Свідки вказали, що у чоловіка на зап'ясті лівої руки зроблене татуювання у вигляді слів. Патрульні зайшли до закладу та помітили чоловіка, який намагався вийти. В нього на руці було татуювання, також він тримав балаклаву. Тому патрульні попросили чоловіка викласти все що він має при собі.

«У нього виявили ніж в чохлі, який поклали у рюкзак і відклали у бік, пістолета не було. Чоловік поводився спокійно, запевнив, що заборонених предметів при собі не має. Він пред'явив паспорт та заперечив свою причетність до вищезгаданої події. Поки патрульні перевіряли особу в базі даних та опитували очевидців, чоловік вихопив ніж та приставив собі до зап’ястя, а потім горла. Він почав кричати, що знову не сяде до тюрми та краще здійснить самогубство. Один з патрульних почав говорити з чоловіком та відмовляти його від цього, водночас його напарник підійшов ззаду, відвів руку від горла чоловіка та вибив ніж. Його затримали та застосували кайданки. Під час затримання з одягу затриманого вилетів патрон. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експерта-криміналіста. Згодом пістолет знайшли неподалік місця події. Затриманого доставили до Галицького відділу поліції. Патрульні з'ясували, що 26-річний чоловік відбував 4-річне покарання за крадіжку та хуліганство зі застосуванням зброї, проте вийшов достроково. Попередня кваліфікація вчиненого правопорушення - хуліганство, вчинене із застосуванням холодної чи вогнепальної зброї за ч.4 ст.296 ККУ. Стаття передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Зараз затриманий в ізоляторі тимчасового тримання», — йдеться у повідомленні.

16998717_1661259597509139_5210208167641164845_n

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: