У Вінниці свободівцю спалили машину

У Вінниці в ніч на 3 березня невідомі зловмисники спалили автомобіль депутата Вінницької міської ради від Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Дмитра Уманця.

Про це інформує УНІАН.

«Дмитро Уманець ‒ упродовж півтора року своєї каденції викривав зловживання в діяльності влади. Вочевидь, підпал автомобіля ‒ це помста за його активну позицію. Ми повністю покладаємо відповідальність за підпал на владу», ‒ заявив голова вінницького осередку «Свободи» Олексій Фурман.
Він додав, що «свободівці» вимагають невідкладного розслідування злочину.
Водночас у відділі комунікації Нацполіції Вінницької області УНІАН підтвердили факт загорання автомобіля Ford Focus в дворі одного з будинків по вулиці Хмельницьке Шосе.
«Повідомлення про загорання автомобіля надійшло до правоохоронців сьогодні близько 3:16 години. Автомобіль був припаркований у дворі будинку та вночі загорівся.
Працівниками слідчо-оперативної групи на місці події виявлено рештки ємності з залишками рідини, яка ймовірно має горючі властивості», - повідомили у поліції.

У відомстві додали, що причина пожежі буде остаточно встановлена після проведення ряду експертиз, призначених в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
Поліція проводить комплекс заходів для встановлення особи причетної до вчинення правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: