На деяких вулицях Львова проведуть ямковий ремонт

Після зимового періоду на дорогах Львова проводять поточні та ямкові ремонти. За 3 тижні планують завершити основний об’єм робіт. Також місто планує визначити підрядника для обслуговування доріг, адже районні адміністрації не мають таких можливостей.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«У нас в угоді з Європейським банком реконструкції і розвитку визначено, що всі дороги мають бути на балансі в ЛКП «Львівавтодор». Також плануємо визначити підрядника для обслуговування доріг, адже районні адміністрації не мають таких можливостей. Будемо залучати ці компанії, які будуть пропонувати найкращу якість для обслуговування. Адже бачимо, що якщо не експлуатувати вчасно, то пізніше більше коштів потрібно витрачати на ремонт», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Як повідомила Галина Гладяк, заступник голови Личаківської районної адміністрації, найближчим часом планують провести поточний та ямковий ремонт доріг від вул. Пасічної, 98 до межі з Сихівським районом та вул. Тракт Глинянський (нижня ділянка). Також капітального ремонту потребує вул. Старознесенська, оскільки через перекриття частини вул. Богданівської, через ремонт колектора, весь потік машин, зокрема вантажних, їздить саме по Старознесенській.

«За останніх 3 тижні ми виконали 949 м2 поточного ремонту доріг. Це ліквідація гостро аварійних ям, які виникли після зимового періоду», - зазначила заступник голови Личаківської районної адміністрації Галина Гладяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: