Синютка переконаний, що правоохоронці дослідять роль Волинця в дестабілізації ситуації на «Львіввугілля»

17237272_1757802724535002_2058243871_o

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка переконаний, що правоохоронні органи вивчать роль голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця в дестабілізації ситуації на ДП «Львіввугілля».

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка переконаний, що правоохоронні органи вивчать роль голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця в дестабілізації ситуації на ДП «Львіввугілля».

Про це він сказав сьогодні, 9 березня, під час брифінгу, передає ІА Дивись.info.

«Роль Михайла Волинця в цій всій історії має бути розслідувана, я переконаний, що правоохоронні органи вивчать його роль в дестабілізації ситуації на "Львіввугілля". На сьогоднішній момент всі шахти працюють і профспілки вчора отримали повідомлення про те, що рахунки розблоковані, і я думаю що після ухвали суду будуть зняти всі перепони і передумови блокування рахунків "Львіввугілля"», - сказав Олег Синютка.

Читайте також: Ціна вугілля: як шахтарі вимагали розблокування рахунків

Він додав, що є всі підстави, щоб кошти вже сьогодні перевели на рахунки шахтарів.

«На сьогодні виплачено 18 мільйонів, сьогодні ще буде виплачено 22 мільйони, але деколи ситуація з рахунками просто стає детективною. 7 березня державна виконавча служба на відповідне доручення уряду приймає рішення, 8 березня для того, щоб оригінали документів були безпосередньо в банку вони відсилаються наручним і лише зранку 9 березня вони є на території Львівської області. Тільки завдяки втручання заступника міністра юстиції ці документи попадають в банк. В мене викликає велике здивування, бо що, в нас шлях від залізничного вокзалу до банку складає більше як три години часу. Про це все говорить, що є люди які зацікавленні, щоб рахунки були заблоковані і щоб ситуація в шахтарських колективах була дестабілізована», - зазначив голова ЛОДА.

Нагадаємо, сьогодні Господарський суд у Львові розглядав справу за позовом ДП «Регіональні електричні мережі» на дії Державної виконавчої служби. Також під будівлею суду зібралися кілька десятків шахтарів, які вимагали розблокування рахунків ДП «Дьвіввугілля» і виплати заборгованої зарплатні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: