У цьому році продовжать ремонтувати львівські вулиці

Цього року у Львові буде виконано великий об’єм ремонтних робіт по дорогах. Перш за все продовжуватимуть роботи, розпочаті минулого року на вул. Стуса, вул. Замарстинівська (від вул. Гайдамацького до вул. Липинського).

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«Плануємо великий об’єм робіт на вул. Шевченка, вул. Ряшівській, вул. Вернадського та вул. С. Бандери за кошти Європейського банку. Зокрема, з проектуванням вул. С.Бандери нам допомагають німецькі колеги.

На проспекті Червоної Калини до Великодня плануємо завершити всі роботи по облаштуванню полотна для трамваю №8, щоб він міг бути продовжений до Санта-Барбари. Далі плануємо зробити розв’язку по вул. І.Франка. Це дасть можливість, щоб трамвай №8 курсував з Сихова до вокзалу.

Також плануємо ремонтні роботи по вул. Личаківській: від вул. Мечникова до вул. Пасічної. Там потрібно облаштовувати дуже складний інженерний вузол на перехресті вул. Мечникова - вул. Личаківської, після чого трамвай №2 буде нормально функціонувати. На час ремонтних робіт будемо запускати окремий автобусний маршрут», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: