Бізнес Китаю зацікавлений у співпраці з Львівщиною

Про налагодження співпраці в галузі інфраструктури, логістиці, аграрному секторі та туризмі йшлося сьогодні, 10 березня, під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з радником із торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні Лю Цзюнь.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

На початку спілкування очільник області зауважив, що для Львівщини є дуже важливим використати потенціал китайського ринку для роботи українських підприємств. "Ті можливості, які сьогодні є в китайського бізнесу для розташування виробництва на теренах Львівської області, до кінця не використані", - наголосив Олег Синютка.

Лю Цзюнь поінформував, що дві державні китайські компанії готові представити проекти будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині.

Радник із торгово-економічних питань Посольства КНР в Україні розповів про зацікавленість інвесторів з Китаю. Зокрема, іноземці готові будувати дороги, ТЕЦ, модернізувати шахти, а також інвестувати в сільське господарство.

У свою чергу китайський ринок має намір приймати з України продукти харчування, зокрема соняшникову олію та м'ясо.

Крім того, обговорили можливості залізничного та авіаційного сполучення китайських міст зі Львовом для залучення туристів з Китаю на Львівщину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: