Чи має «Яндекс Таксі» працювати у Львові, - результати опитування

DV-Pre-3 (1)

Російський сервіс «Яндекс Таксі» не має працювати у Львові, бо це фінансування окупантів. Такі результати опитування, проведеного ІА «Дивись.info».

Російський сервіс «Яндекс Таксі» не має працювати у Львові, бо це фінансування окупантів. Такі результати опитування, проведеного ІА «Дивись.info».

28 лютого ми запропонували читачам відповісти на запитання: Чи має «Яндекс Таксі» працювати у Львові? І запропонували варіанти відповідей: Так, бо це дешево для пасажирів; Ні, бо це фінансування окупантів; Мені байдуже.

e59e253f-0327-4faf-9c0d-17b0ee0544f8

Ми отримали такі результати: 71% опитаних вважають, що «Яндекс Таксі» не має працювати у Львові, 23% – згодні, бо це дешево, 6% – байдуже, що буде далі роботою сервісу «Яндекс Таксі» у Львові.

Усього було опитано 792 людини.

Нагадаємо, минулого місяця у Львові почав працювати російський сервіс Яндекс.Таксі. Реакція львів’ян на його запуск була неоднозначною: дехто пропонував заборонити сервіс, дехто ж радів, що він пропонує нижчі ціни. Більше про реакцію соцмереж а також скандали, що супроводжували запуск сервісу у місті Лева, читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: