На виплату соціальних допомог на Львівщині пішло майже 5 мільйонів гривень

Із початку року Львівська область отримала 4 млн 780 тис грн субвенційних коштів із держбюджету на виплату допомог на дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом "гроші ходять за дитиною”.

Із початку року Львівська область отримала 4 млн 780 тис грн субвенційних коштів із держбюджету на виплату допомог на дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною».

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Як повідомив директор департаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації Олег Демків, кошти  вже передали міським і районним бюджетам.

«Ці кошти забезпечують у повному обсязі проведення виплат державних соціальних допомог і грошового забезпечення відповідно до зареєстрованих в органах державної казначейської служби фінансових зобов’язань», - зазначив директор департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: