У Львові повідомили про запуск фонду на підтримку авіаперевізників

У лютому було прийнято рішення про запуск фонду на підтримку авіаперевізників у Львові. Ініціатором такого рішення стали: Львівський Туристичний Альянс, Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького та Львівська міська рада.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

«60% людей, які в світі подорожують, використовують літак. Якщо подивитись на структуру України, то тут це становить близько 10%. Тобто, якщо говорити навіть про Львів, через який всі пізнають Україну, або через який летять до інших точок, то це орієнтовно 10% перельотів.

Для міста Львова – це можливість ряду нових індустрій, зокрема цьогоріч ми знаємо, що відбуватиметься багато нових фестивалів, конгресів, таких, як засідання фан-клубу, засідання комітету ІССА – це найбільші організатори подій в світі, членом цього клубу Львів вже є протягом декількох років.

Саме тому сьогодні є велика потреба у нових авіаперевезеннях, власне, сьогодні наші колеги запрезентують можливість створення фонду на підтримку авіа. Хочу сказати, що позиція міського голови Львова полягає в тому, що сума, яка буде зібрана, буде ще й рівноцінно додана з боку міста», - зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: